Leading Team Carlsberg op bezoek in abdij

Carlsberg Leading Team meeting in Grimbergen

In het kader van de jaarlijkse "Leading Team meeting" van de Carlsberg Group werd dit jaar door Carlsberg gekozen om deze meeting te laten plaatsvinden in en rond de abdij van Grimbergen. Naast vergaderen bezocht men ook de abdij en de kerk en werd er een patnership maaltijd georganiseerd in de refter van de abdij. Na afloop van het diner werd iedereen verrast door een spectaculaire lichtshow op het kerkplein van Grimbergen. De abt bedankte de fijne samenwerking tussen Carlsberg en de abdij voor de voorbije jaren en tevens kijken wij uit naar de bouw van de microbrouwerij die volgend jaar zal starten. Tijdens het diner werd door de Ceo van Carlsberg meegedeeld dat subprior-provisor Karel Stautemas binnen de Carlsberg Group, een Bachelor opleiding ‘brouwmeester’,  zal volgen in Kopenhagen in 2019 en 2020.