KRONIEKEN: DE GENERALE REPETITIE

De voorstelling ‘Kronieken’ in de abdijkerk van Grimbergen was lang op voorhand compleet uitverkocht.

Al vanaf 2016 werkt de Beiaardvrienden Grimbergen aan deze voorstelling. Twan Bearda, beiaardier van Grimbergen, koos, bewerkte of herschreef de muziek voor beiaard. Twan bespeelde de torenbeiaard en wordt ondersteund met klankband, live musici en andere artiesten.

Met: Twan Bearda - Beiaard l Wim van den Broeck- Groot orgel l Bart Stevens- Sax
Dansafdeling van de Gemeentelijke Academie van Grimbergen l Gregoriaans abdijkoor l Wout Bearda (blokfluit) | Circus in Beweging l Koor Basaltes l 8 Foto- en videokunstenaars l Volkssterrenwacht Mira | Stem verteller: Luk De Koninck

Verschillende fotografen zorgden voor begeleidende beelden en de speciale belichting brengen de toeschouwer in de juiste stemming.

Wij waren erbij tijdens de generale repetitie, de dag voor de voorstelling.