Jean-Marie D'hollander is nieuwe pastoor

De parochies van Ramsdonk en Kapelle-op-den-Bos hebben sinds dinsdag 1 september een nieuwe pastoor. Jean-Marie D'hollander (58) neemt die taak op zich. Hij is geboren in Gent, maar groeide op in Asse, waar hij tien jaar lang les gaf in de gemeentelijke basisschool van deelgemeente Mollem.

"In 1990 ben ik ingetreden in de Norbertijnerabdij van Grimbergen, waar ik me door geloften in 1992 bond", aldus de man die in juli 1998 tot priester gewijd werd. "Sindsdien voer ik verschillende pastorale taken uit: medepastoor in Strombeek-Bever, aalmoezenier in UZ Brussel, pastoor van de toenmalige Grimbergen-kanaalzone, medepastoor in Ganshoren en Sint-Agatha-Berchem en nu sinds 1 september pastoor van Ramsdonk en Kapelle-op-den-Bos. Het is met veel vreugde dat ik dit dienstwerk opneem. Iedereen is steeds van harte welkom." 

Bron HLN.be