Nieuwe keuken in de abdij

Na veel wikken en wegen werd besloten om de keuken van de abdij grondig te vernieuwen. De oude keuken was bijna 30 jaar in gebruik. De ovens lieten het van tijd tot tijd afweten, enz… Er werd een hele studie gemaakt en er werd beslist om een Steamer - ingewerkte braadpan, een warmteplaat en twee bekkens en friteuse te plaatsen. Alles werd afgewerkt in  inox wat de properheid en duurzaamheid moet in de handwerken. Er werd tevens extra verlichting in de dampkap voorzien. VM Exlusief (traiteur uit Wolvertem) blijft zoals voorheen de dagverse producten leveren en ons eigen keukenpersoneel, Magriet en en Christina zullen instaan om ze met liefde en professionaliteit af te werken. Wij danken de firma Hillux uit Knokke voor het professioneel plaatsen van deze keuken van het merk Palux. foto: van links naar rechts: Karel (provisor), Marie-France (VM Exlusief), Patrick (Hillux), Magriet (personeel), Koen (Cellier), Christina (personeel). De keuken werd begin februari 2016 opgeleverd tot grote tevredenheid van heel de abdijgemeenschap.